Ultimate magazine theme for WordPress.

Promosi Potongan Harga Peranti Samsung Galaxy M33 5G

0

Samsung dengan rancak berdozaanya memaklumkan bahawa mereka akan membawa masuk satu peranti baru ke Malaysia yang diberi nama Samsung Galaxy M33 5G.

Sebuah peranti yang hadir dengan cip pemprosesan 5nm exynos 1280 dan menggunakan sistem android 12, One UI 4.1. Skrin pada peranti ini bersaiz 6.6″ FHD+ dengan kadar segar semula 120Hz. Storan dalam macam mana min? Sabar, min kongsikan satu per satu. Samsung Galaxy M33 5G ini mempunyai storan dalaman 128GB dan 8GB RAM geng, rasa-rasa cukup tak? Pada bahagian kamera pula, model ini kamera belakangnya dihadirkan dengan 4 jenis kamera, 50MP untuk kamera utama, 8MP untuk kamera UltraWide dan kamera depth & macro adalah 2MP. Untuk bahagian kamera hadapan, peranti ini hadir dengan 8MP.

bateri yang ada pada peranti ini boleh dikatakan memuaskan sebab peranti ini dilengkapi dengan bateri sebesar 5000Mah dan menyokong pengecasan pantas 25W. Berita gembira kepada yang berminat untuk memilikinya, Samsung Galaxy M33 ini dijual secara rasmi dengan tanda harga RM1499, akan tetapi Samsung Malaysia ingin buat promosi dengan memberi potongan harga sebanyak RM100. Maka harga barunya akan menjadi RM1399 dan korang boleh merasa harga promosi ini dengan membelinya melalui aplikasi Lazada pada tarikh 27 – 29 March 2022.

So macam mana geng, ada yang dah lock ke tarikh untuk dapat harga promosi tu. kurang RM100 geng, siapa jee nak bagi. Satu lagi, korang rasa berbaloi tak bila Samsung keluarkan peranti berspesifikasi macam ni pada tanda harga yang sedemikian? Apa-apa pun jumpa lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

 

 

 

 

Sumber Gambar:

www.soyacincau.com

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.