Ultimate magazine theme for WordPress.

Honor X30 Muncul Dalam Imej Rasmi.

0

Honor bakal melancarkan Honor X30 pada 16 Disember ini. Dengan hanya berbaki 2 hari sebelum pengumuman, syarikat itu kini mendedahkan imej pengolokan peranti itu di halaman Weibo.

Telefon pintar baharu akan mempunyai skrin rata dengan lubang tebuk di tengah, manakala persediaan di bahagian belakang akan mempunyai tiga kamera pada pulau berbentuk Oreo.

 

Beberapa jam selepas ciapan itu, kita dapat melihat tangkapan langsung telefon dalam tiga warna, mendedahkan rupa Honor X30 dalam kehidupan sebenar – cantik, dengan panel berkilat dan cincin dalaman berwarna dalam persediaan kamera.

Terdapat juga maklumat menyatakan bahawa Honor X30 bakal dilengkapi dengan skrin pepenjuru bersaiz 6.7-inci daripada pelbagai LCD. Peranti itu juga bakal dikuasakan oleh Cipset Snapdragon 695. Tida sebarang maklumat berkenaan spesifikasi rasmi pada kamera tetapi kita dapat melihat dengan jelas dua daripadanya ialah penderia untuk tangkapan potret dan foto makro, dan hanya satu daripadanya boleh digunakan sebagai kamera dalam pelbagai senario.

Segala maklumat berkenaan peranti ini bakal didedahkan Khamis ini pada acara yang dijadualkan bermula jam 15:30 waktu China.

Teruskan bersama kami bagi mendapatkan informasi teknologi marhaen dan terkini.

 

Sumber

 

 

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.