Ultimate magazine theme for WordPress.

Dapatkan SuperCamera Phone, Huawei P50 Pro Dengan Harga Promosi RM3,699

0

Salam KepadaMu Kekasih. Seperti semua maklum,  Huawei baru baru ini telah melancarkan peranti photografi baru iaitu Huawei P50 Pro. Dimana Huawei mengatakan waktu ini adalah waktu yang terbaik kepada sesiapa sahaja yang berhasrat untuk menaik taraf peranti Huawei yang sedia ada ataupun kepada mereka yang baru ingin merasai kenikmatan memiliki peranti daripada Huawei ini.

Apa yang menarik dengan Peranti baru ini? Huawei dengan senang hati ingin memaklumkan bahawa ia hadir dengan ciri Kamera True-From Dual-Matric. Apa itu? Hah itu soalan yang terlintas pada pemikiran bakal pembeli ketika mendengar terma terma canggih ini. Kamera Utama Matriks ini mampu menghasilkan sebuah gambar dengan warna yang sebenar. Dimana kemeriahan dan keindahan sesebuah gambar dapat dirasai daripada penghasilan tangkapan yang diambil menggunakan kamera Huawei P50 Pro ini.

Selain itu, dengan ciri kamera yang hebat, Huawei P50 Pro ini Mampu menghasilkan gambar dengan kejelasan yang sangat bagus. Tidak kira kita mengambil dengan keadaan dekat, jauh,ultra lebar malah dengan cara Close-Up juga, Huawei P50 Pro ini mampu menghasilkan gambar yang sangat jelas dan menarik.

Tambahan lagi, telefon pintar Huawei P50 Pro ini juga turut dilengkapi dengan bateri sebesar 4,360Mah serta hadir pula dengan teknologi Huawei SuperCharge yang menyokong pengecasan pantas sehingga 66W, lantas pasti mampu menjadi peranti yang tidak disangkal lagi kehebatannya. Ini kerana dengan bateri sebesar itu, pengguna boleh menikmati permainan video, melayan video, menangkap gambar dengan jangka masa yang lama dan bila masa memerlukan, ia juga dapat di cas semula dengan pantas.

Tidak ketinggalan juga dengan peningkatan kemampuan serta aplikasi pada Huawei AppGallery  saban hari pada peranti Huawei P50 Pro ini, pengguna kini boleh memuat turun segala aplikasi seperti utiliti, permainan, sukan, hiburan dan banyak lagi tanpa sebarang kebimbangan.

Selain dari tu, jangan lupa juga untuk dapatkan adik nya yang tidak kurang hebatnya, Huawei P50 yang hadir dengan ciri fotografi yang hebat, reka bentuk yang menakjubkan malah hadir dengan sistem teknologi yang bijak. Harga peranti super ini hanyalah RM2,999. Jangan lepaskan peluang, banyak lagi Huawei akan tawarkan kepada anda. Nantikan.

 

Jadi tunggu apa lagi, ini adalah waktu terbaik untuk mendapatkan Huawei P50 Pro dan Huawei P50 dengan harga Promo. Jangan lepaskan peluang untuk menikmati diskaun dan hadiah percuma yang luar biasa. Untuk info lanjut, korang boleh layari laman web rasmi HUAWEI dan sampai bertemu lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.