Ultimate magazine theme for WordPress.

iPhone 14 Barangkali Muncul Dengan Ciri Paparan Always-On-Display

0

Salam Kenangan Silam, pasti ada peminat Apple yang tidak sabar dengan kehadiran model terbaru mereka iaitu Siri iPhone 14 yang bakal dilancarkan pada bulan September kelak. Pelbagai spekulasi dan ura-ura yang kita dengari daripada peminat-peminat iPhone.

Baru-baru ini min dapat info dimana ada pihak yang mengatakan bahawa iPhone 14 bakal hadir dengan ciri paparan Always-On-Display, ini kerana ciri Always-On-Display ini telah dihadirkan pada Apple Watch Siri 6 dan Siri 7. Disebabkan itu, ramai juga yang menganggap bahawa Apple akan membawa ciri itu pada iPhone 14.

Walaupun masih belum sahih, tetapi ramai yang berharap agar ciri ini hadir pada iPhone 14 kelak. Malangnya, min masih belum dapat maklumat yang pasti mengenai iPhone 14 yang hadir dengan ciri Always-On-Display ini, tetapi ianya tidaklah mustahil untuk Apple berbuat demikian. Jadi, sama-sama kita nantikan pada bulan September ini. Sampai bertemu lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

Sumber Gambar :

https://technave.com/gadget/Apple-may-finally-allow-for-always-on-display-features-with-the-iPhone-14-Pro-30172.htmlhttps://

www.gamerevolution.com/guides/695190-iphone-14-always-on-display-aod-ioshttps://

www.macrumors.com/2022/05/24/iphone-14-pro-always-on-display/

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.