Ultimate magazine theme for WordPress.

KOMPUTER RIBA HONOR Hadir Bersama Promosi Raya Dengan Penjimatan Sehingga RM250

0

Salam Menahan Rindu, setelah Honor memberi promosi kepada beberapa telefon pintar yang bermula dari tarikh 22 April 2022 hingga 8 Mei 2022. Kini Honor hadir pula dengan Promosi untuk komputer riba dalam jangka tarikh promosi yang sama dengan telefon pintar mereka. Honor masih mengekalkan temanya iaitu “Kebersamaan Tetap Di Hati” sebagai meraikan bulan keberkatan ini. Honor juga ingin memberikan tawaran eksklusif untuk Komputer Riba dengan potongan harga sehingga RM250 dan hadiah percuma.

 

HONOR MagicBook 16

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR MagicBook 16 (AMD Ryzen 7, 16GB RAM + 512 GB ROM) RM4,299 TIADA BEG GALAS HONOR, TETIKUS TANPA WATAR, MICROSOFT 365 PERSONAL DAN PENJAGAAN BATERI 1 TAHUN

Honor MagicBook 16 adalah keluaran yang paling baru daripada Honor. Ia dihasilkan untuk kegunaan tugasan berat. Komputer Riba ini dikuasakan dengan cip pemprosesan AMD Ryzen™ 7 5800H dengan kadar segar semula 144Hz. Komputer riba ini dihadirkan dengan sistem penyejutan yang sangat bagus dan mampu memberikan prestasi yang terbaik. Ia didapati dengan variasi warna Space Gray dan Honor MagicBook 16 ini juga disertakan dengan memori sebesar 16GB RAM + 512 ROM. Lebih menariknya lagi, Honor kini sedia menawarkan bayaran ansuran selama 24 bulan TANPA faedah, dengan hanya RM5.88/sehari.

 

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Pelan faedah ansuran 0% ditawarkan oleh
bank terpilih sahaja. Sila semak dengan stor atau bank anda tentang tawaran pelan
ansuran dan terma serta syarat-syarat lain yang diguna pakai.

 

HONOR MagicBook X 15

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR MagicBook X15 (INTEL i3, 8GB RAM + 256 ROM) RM2,099 RM1,999 BEG GALAS HONOR
HONOR MagicBook X15 (INTEL i5, 8GB RAM + 512 ROM) RM2,699 RM2,599 BEG GALAS HONOR

Untuk komputer riba model yang ini, ia amat sesuai untuk pelajar kerana komputer riba ini dihadirkan dengan Intel® Core™ i5 yang pasti ia mampu melakukan tugasan harian dengan ringan dan mantap. Pelajar yang memilikinya pasti senang hati dengan kehadiran SuperCharge 65W dimana tiada lagi kegusaran mengenai bateri dan ia juga mudah untuk dibawa kemana sahaja atas sebab saiznya yang ringan dan nipis. Yang pastinya, dengan hadir ciri ini pada Honor MagicBook 15, tugasan yang diberikan pasti dapat disiapkan mengikut masa yang ditetapkan.

 

HONOR MagicBook 14

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR MagicBook 14 (AMD RYZEN 5, 8GB RAM + 512 ROM) RM2,999 RM2,749 BEG GALAS HONOR
HONOR MagicBook 14 (AMD RYZEN 5, 8GB RAM + 256 ROM) RM2,699 RM2,449 BEG GALAS HONOR

Bagi pekerja yang ingin gunakan untuk kerja-kerja di pejabat. Honor MagicBook 14 adalah solusinya. Dengan cip pemprosesan AMD Ryzen 5000 yang pasti dapat buat komputer riba ini bekerja dengan lancar tanpa sebarang masalah. Dan beratnya cuma 1.38kg, sangat mudah untuk dimuatkan didalam beg dan dibawa kemana sahaja. Ditambah pula dengan bezel 4.8mm yang mampu memberi keselesaan mata dan pastinya ini adalah alasan terbaik untuk dapatkan dengan segera Honor MagicBook 14 ini.

 

Setiap Model siri HONOR MagicBook, ia akan dilengkapi dengan “Certificate of Light Low Blue TÜV Rheinland”, ianya untuk meminimumkn pancaran cahaya biru yang mampu merosakkan mata dan dengan ciri ini juga ia mampu meningkatkan perlindungan mata kita dan memberi pemandangan yang selesa.

 

Kalau dah dapatkan telefon pintar, kena dapatkan pula komputer riba Honor geng. Baru ngam teroxx.. Dapatkan segera selagi masih dalam tarikh promosi. Berjumpa Lagi Geng, Assalamualaikum. Chow !

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.