Ultimate magazine theme for WordPress.

TELEFON PINTAR HONOR Hadir Dengan Promosi Raya Untuk Dengan Penjimatan Sehingga RM250

0

Salam Menyusung Rindu, macam biasa geng, apabila semakin dekat dengan raya, akan ada banyak promosi yang ada. HONOR Baru-baru bagi meraikan bulan keberkatan Ramadhan ini dengan bertemakan “Kebersamaan Tetap Di Hati”, Honor dengan senang hati ingin memberi tawaran eksklusif raya kepada rakyat Malaysia dengan penjimatan sehingga RM250 pada produk yang terpilih.

 

Semenjak berdiri dengan sendirinya, Honor kini dilengkapi dengan Google Mobile Service yang mampu memberi keyakinan kepada pasaran Malaysia. Tawaran Honor ini bermula dari 22 April 2022 hingga 8 April 2022. Sebarang membelikan dengan harga eksklusif ini mampu didapati di Stor Honor, Laman sesawang rasmi Honor, Pembelian atas talian Honor di Shoppee dan Lazada, malah boleh juga didapati di pengedar sah Honor di Seluruh Negara.

 

HONOR 50 (5G)

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR 50 (8GB RAM+256GN ROM) RM1,999 RM1,799 HONOR BAND 6

Penggiat Vlog atau Tiktokers pasti ingin memberikan hasil video yang menarik kepada peminat mereka. Sudah pasti dengan Honor 50 (5G) tanpa disangkal lagi, ia mampu memberi hasil video yang cantik kerana dengan ciri kamera yang hebat yang mampu  hasilkan rakaman yang lain daripada yang lain, ini kerana peranti Honor 50 (5G) dihadirkan dengan kamera ultra jelas 108MP. Pengguna juga boleh main dengan enam jenis pilihan mod vlog yang berbeza mengikut konten pilihan demi memenuhi kehendak audiens mereka. Tak perlu lagi cari yang lain kerana Honor  50 ini sudah cukup dalam penghasilan video dan gambar yang menarik dan terbaik.

 

HONOR X9 (5G)

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR X9 5G RM1,299 TIADA HONOR CHOICE Earbuds X dan Lanjutan Jaminan 1 Tahun
HONOR X9 4G RM1,099 TIADA Lanjutan Jaminan 1 Tahun

Pilihan yang terbaik untuk semua pengguna kerana Honor X9 (5G) sebuah peranti yang bijak dan mampu berfungsi dengan lancar. Ini kerana Honor X9 5G ini hadir dengan pengecasan pantas sehigga 66W dan baterinya bertahan lama kerana ia berkapasiti sebesar 4800Mah dan mampu berikan anda bermain game sepanjang hari. Rasai pengalaman bermain permainan video seperti dunia sebenar kerana kadar segar semula pada peranti ini adalah 120Hz. Peranti ini dikuasakan dengan cip pemprosesan Qualcomm® Snapdragon® 695 dan Ram Turbo daripada Honor yang pasti memberi keseronokan dan kepuasan dalam permainan video. Jadi, min rasa tak ada keraguan lagi dengan Honor X9 5G jika ia dijadikan sebagai pilihan utama untuk merasai pengalaman menggunakan sebuah peranti yang lancar tanpa sebarang sekatan.

 

HONOR X8

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR X8 RM899 TIADA HONOR CHOICE Earbuds X dan Lanjutan Jaminan 1 Tahun

Honor X8 adalah kegemaran para wanita kerana reka bentuknya yang bergaya serta ringan dan nipis. Telefon yang bergaya ini dipadankan pula dengan kejelitaan dan elegan pemilik, pastinya dipandang-padang oleh jejaka di luar sana. Honor X8 mempunyai kelas yang tersendiri dan reka bentuknya menjadi idaman para wanita, ini kerana dengan seberat 177g, ia mudah dibawa. Badan peranti pula hanya 7.45mm, pasti mudah dimasukkan dalam bag tangan wanita. Tidak cukup dengan itu, ia juga dihadirkan pula dengan kamera quad 64MP, pasti menjadi pilihan kebanyakan wanita kerana gambar yang dihasilkan sangat cantik dan menarik. jadi jangan terlepas peluang ini. Cepat-cepat grab tawaran yang diberikan Honor.

 

HONOR X7

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR X7 RM699 TIADA Lanjutan Jaminan 1 Tahun

Honor X7 adalah sebuah peranti yang sesuai untuk pengguna yang sudah meningkat umur. Ini kerana ia mempunyai ciri paparan penjagaan mata dan bateri yang tahan lama. Baterinya dihadirkan dengan sebesar 5000Mah dan menyokong pengecasan pantas sehingga 22.5W yang mampu mengecas telefon pintar anda dengan sangat pantas, jadi ketahannya mampu bertahan untuk 1 hari. Peranti ini juga dilengkapi dengan paparan FullView HONOR 6.74 inci dan hadir dengan ciri perlindungan kepada mata. Oleh sebab itu, ia adalah hadiah terbaik untuk ibu bapa kita yang mempunyai masalah mata atau ibu bapa yang particular tentang penjagaan mata.

 

HONOR  50 Lite

PRODUK HARGA RUNCIT HARGA ISTIMEWA RAYA HADIAH PERCUMA
HONOR 50 LITE RM999 RM949 HONOR Thermal Flask

Pilihan bajet untuk peranti Honor. Honor 50 Lite dihadirkan dengan super charge dengan fotografi yang jelas. Untuk pengetahuan, Honor 50 Lite ini mempunyai peminatnya tersendiri yang berada di kalangan komuniti Honor. Peranti ini dihadirkan dengan pengecasan pantas 66W dan mampu menghilangkan kegusaran pengguna mengenai jangka hayat bateri. Kamera yang dihadirkan adalah 64MP yang pasti mampu menghasiljan fotografi yang sangat bagus dan menarik. Paparan pada peranti ini pula dihadirkan dengan 6.67″ yang mampu memberikan kepuasan kepada korang untuk menonton video. sekaligus, itulah sebabnya mengapa peminat memilih HONOR 50 Lite.

 

So Macam Mana Geng, Untuk telefon pintar,Honor dan beri banyak tawaran menarik. Ada dapat Freegift, ada juga yang dapat potongan harga. Wahh Jangan Terlepas Peluang Geng. Cepat-Cepat Jangan Lambat-Lambat. Haha berjumpa lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.