Ultimate magazine theme for WordPress.

LED Mini 27″ 4K REDMAGIC Pertama di Dunia Monitor Permainan untuk realiti permainan yang tersedia di Malaysia pada 24 Mac 2023

0

Selangor, Malaysia – 24 Mac 2023 – REDMAGIC dengan bangganya melancarkan generasi pertama monitor permainan HDR 4Knya. Dengan kadar segar semula ultra-pantas 160Hz, paparannya direka untuk pemain yang menuntut kualiti dan prestasi visual yang menakjubkan.

Diperkenalkan sebagai “Menyelam ke dalam realiti permainan”, monitor permainan 27-inci menampilkan lebih daripada 2000 lampu dipimpin mini dengan nisbah bidang 16:9. Ia memberikan 99% DCI-P3 dengan paparan 1000 yang diperakui HDR Vesa, dan dilengkapi dengan ciri anti-silau khusus.

“Dengan generasi pertama monitor permainan kami, kami sangat teruja untuk memperkenalkan generasi pertama peranti permainan PC. Matlamat syarikat kami sentiasa untuk menyediakan pemain pengalaman permainan yang tiada tandingan. Disebabkan ini, kami telah mereka produk untuk memenuhi keperluan pemain yang paling mencabar, memberikan pengalaman permainan yang lancar, responsif dan mengasyikkan.” Pasukan REDMAGIC.

Barisan permainan baharu REDMAGIC komited untuk membentuk semula cara pemain mengalami permainan kegemaran mereka selepas keluaran papan kekunci permainan dan tetikus permainan yang akan dikeluarkan tidak lama lagi.

Warna dan Kontras yang Hebat pada Setiap Permainan

Monitor permainan REDMAGIC menawarkan pemain tahap prestasi, responsif dan kejelasan yang luar biasa dengan lebih 2000 LED mini yang menawarkan nisbah kontras penuh 1,000,000:1. Menampilkan resolusi 3840 x 2160 UHD yang menakjubkan, ia menyediakan 4K UHD seperti hidup supaya pemain pro boleh menikmati setiap kemenangan secara menyeluruh. Dalam kedua-dua permainan FPS dan MOBA, serta dengan sRGB atau DCI-P3, REDMAGIC menyediakan pemain pengalaman permainan yang tajam dan responsif dengan kadar segar semula sangat pantas sehingga 160 Hz dan hampir sifar lag input.

Visual Permainan Rancak di Mana-mana Sudut Pandangan

Monitor Permainan REDMAGIC 4K 27-inci menawarkan warna terang untuk pengalaman permainan terbaik dari mod landskap ke potret, skrin boleh diputar 90° mengikut arah jam atau lawan jam. Dari mana-mana kedudukan, paparan ultra-tinggi menghidupkan walaupun butiran terkecil, manakala kaki monitor yang sangat fleksibel memberikan rendaman penuh dalam dunia permainan dari pelbagai sudut tontonan. Menampilkan reka bentuk minimalis, monitor melengkapkan mana-mana persediaan permainan dengan dirian boleh larasnya yang membolehkan pemain melaraskan sudut dan ketinggian skrin agar sesuai dengan pilihan mereka.

Enam Pelabuhan Individu untuk Pelbagai Cara Menyambung

Enam port membenarkan pemain menyambungkan peranti dengan cepat dan mudah, termasuk lebar jalur HDMI 2.1 yang serasi dengan FreeSync dan G-Sync. Monitor Permainan 4K REDMAGIC juga mempunyai DisplayPort 1.4*2, USB-C*2, USB-A*3 dan bicu fon telinga. Pemain juga boleh mengatur kawasan permainan mereka dengan pendirian pelbagai fungsi, yang boleh mengendalikan PC dan konsol permainan dan juga mengecas peranti Jenis-C untuk menyambungkan peranti kegemaran mereka dengan mudah.

Reka Bentuk Minimalis: Sempadan Ultra-Slim dengan Bezel Minimum

Monitor Permainan 4K REDMAGIC menampilkan bezel ultra nipis, kecerahan 1000 nits, pemalapan frekuensi ultra tinggi dan pensijilan cahaya biru rendah. Untuk meningkatkan pengalaman permainan, bahagian belakang monitor mempunyai bahagian tengah segi tiga tebal yang menyepadukan kesan cahaya RGB.

Ciri Dalam Permainan yang Berkuasa untuk Pengalaman Permainan yang Mengasyikkan

Direka bentuk untuk memenuhi keperluan pemain tegar, salah satu ciri profesional utama ialah teknologi Moving Picture Response Time (MPRT). Teknologi ini mengurangkan kekaburan gerakan dan meningkatkan kejelasan serta menjadikannya permainan yang sesuai untuk pemain yang memerlukan permainan yang lancar dan lancar, terutamanya berguna untuk permainan pantas yang masa tindak balas adalah kritikal. Pemain juga boleh memantau kadar bingkai mereka semasa bermain pada monitor dengan paparan kadar penyegaran masa nyata.

Untuk pengalaman permainan yang lebih lancar, monitor permainan juga termasuk teknologi Free-Sync. Teknologi ini membolehkan pemain bermain permainan pantas pada kadar muat semula sehingga 160Hz. Teknologi Masa Tindak Balas monitor juga penting untuk pemain yang berdaya saing untuk menghapuskan calitan dan meningkatkan permainan. Dengan menggunakan ciri ini, pemain boleh bertindak balas dengan cepat dan tepat terhadap perubahan dalam permainan.

Selain ciri-ciri mengubah permainan ini, monitor juga menawarkan pelbagai mod pemandangan, termasuk Mod Filem, Mod FPS dan Mod MOBA. Mod Filem meningkatkan kontras dan ketepuan warna visual, memberikan penampilan yang lebih jelas dan realistik. Sebaliknya, Mod FPS meningkatkan keterlihatan dengan melaraskan kecerahan, kontras dan ketepuan warna terutamanya di kawasan gelap. Akhir sekali, Mod MOBA mengoptimumkan nilai hayat lawan dan warna penyejukan kemahiran, membolehkan pemain bertindak balas dengan cepat dan tegas. Dengan ciri canggih ini, monitor permainan REDMAGIC ditetapkan untuk membawa pemain tegar ke tahap permainan yang baharu.

Paparan Monitor Permainan 4K REDMAGIC menyediakan pemain dengan grafik yang menakjubkan dan warna-warna cerah untuk bermain permainan aksi pantas atau permainan berbilang pemain kompetitif dengan lancar. Untuk pemain yang serius, ia adalah aksesori yang mesti ada yang berfungsi dengan semua konsol permainan arus perdana, seperti PS5, Xbox dan PC.

REDMAGIC 8 Pro Titanium Tersedia Sekarang

Segala-galanya daripada reka bentuk dan ciri futuristik kepada persembahan yang menakjubkan, REDMAGIC menyampaikan perkara yang anda perlukan untuk menjadi pemain permainan terbaik yang anda boleh. REDMAGIC dengan bangganya mengumumkan REDMAGIC 8 Pro boleh didapati dalam Titanium. “Titanium” mempunyai 16GB RAM yang dipasangkan dengan storan data 512GB.

Pada masa hadapan yang jauh di mana permainan telah dinaikkan kepada sukan antara galaksi, Titanium REDMAGIC 8 Pro ialah senjata utama pemain. Diilhamkan oleh bahan paling lasak yang diketahui manusia, sarung Titanium model perdana REDMAGIC memukau mengatasi pesaingnya.

Harga:

Harga REDMAGIC 4K Gaming Monitor pada RM3,999.

Pengumuman: 24 Mac 2023

Jualan Terbuka: 4 April 2023

 Eksklusif di Kedai Shopee Rasmi REDMAGIC (redmagic_os).

 

 Harga REDMAGIC 8 Pro Titanium (16GB+512GB) pada RM4,299.

 Pengumuman: 24 Mac 2023

 Jualan Terbuka: 4 April 2023

 Eksklusif di Kedai Shopee Rasmi REDMAGIC (redmagic_os).

 

 Promosi Jualan Pertama:

 Tarikh Promosi: 4 April 2023

 Nantikan di REDMAGIC Official Shopee Store untuk harga promosi!

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.