Ultimate magazine theme for WordPress.

Panel Belakang Dan Reka Bentuk Kamera Xiaomi 12 Kini Didedahkan

0

Menurut laporan, Xiaomi dijangka bakal melancarkan siri Xiaomi 12 pada 28 Disember 2021 ini.Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Xiaomi, Lei Jun, siri Xiaomi 12 akan menjadi telefon pintar pertama yang menggunakan SoC perdana Snapdragon 8 Gen1. Baru-baru ini, penampilan baharu Xiaomi 12 muncul dalam talian. Bahagian hadapan peranti ini mempunyai skrin hiperboloid dengan kelengkungan menumpu dan sempadan hitam. Susunan kamera belakang kelihatan sama seperti Redmi K30 sebelum ini.

 

 

 

Panel belakang berfros AG kelihatan serupa dengan Xiaomi Civi. Malah, reka bentuk kamera belakangnya juga sama seperti Xiaomi Civi. Penderia Civi hanya lebih kecil dengan beberapa perubahan reka bentuk. Xiaomi akan mengumumkan Xiaomi 12X, Xiaomi 12, dan Xiaomi 12 Pro pada acara pelancaran yang sama. Penggunaan teknologi pemprosesan baharu menjadikan rupa dan rasa premium pada panel kaca AG.

 

 

Model Pro bakal hadir dengan skrin besar 2K, pengecasan pantas 100W dan  5x ultra-telefoto. Selain itu, MIUI 13 telah diuji secara dalaman pada telefon siri Xiaomi 12, dan maklum balas dalaman adalah baik walaupun Xiaomi 12 dan 12 Pro akan menggunakan Snapdragon 8 Gen1, Xiaomi 12X akan menggunakan SoC Snapdragon 870. Xiaomi 12X juga dikatakan bakal hadir dengan reka bentuk skrin lurus 6.3 inci.

Teruskan bersama kami bagi mendapatkan informasi teknologi marhaen dan terkini.

 

Sumber

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.