Ultimate magazine theme for WordPress.

Thor Love And Thunder Limited Edition – Rasmi Bersama Realme GT Neo 3 150W

0

Salam Jumaat, Makin rancak peranti mengeluarkan peranti dengan reka bentuk special edition. Sebelum ini baru sahaja melancarkan Realme GT Neo 3 dengan Naruto Special Edition. Yang mana Izami Gadget pernah unboxing peranti tersebut di Youtube.

Terbaru, selain daripada pernah ada versi special edition bersama Gundam, Naruto dan sebagainya. Kini Realme GT Neo 3 hadir dengan edisi istimewa Thor : Love And Thunder yang sekarang ini di Malaysia isunya mengenai filemnya sedang hangat diperkatakan, tak habis-habis dengan masalah penangguhan waktu siaran, haha. Untuk siri Special edition ni, mereka yang dikenali sebagai Collector pasti tidak sabar untuk memilikinya.

Kini secara rasminya, peranti Realme GT Neo 3 150W Thor Love and Thunder Limited Edition telah dilancarkan di India. Akan tetapi bila dilihat, peranti ini tidak lah hadir dengan perubahan spesifikasi yang ketara. Dimana Realme GT Neo 3 Thor : Love and Thunder Limited Edition ini hadir dengan peranti yang bertemakan Thor dan pada luaran kotak terlihatnya imej tukul Mjolnir. Apabila pergi ke bahagian dalam kotak, terdapatkan pelekat, pingat dan kad yang mempunyai gambar watak filem Thor. Terakhir, Realme memberi pin SIM yang berbentuk seperti tukul StormBreaker.

Seperti yang min nyatakan tadi, pada bahagian spesifikasi peranti ia tidaklah hadir dengan perubahan yang ketara. Dimana peranti Realme GT Neo 3 dilengkapi skrin sebesar 6.7-inci AMOLED 120Hz, cip pemprosesan hadir bersama MediaTek Dimensity 8100. Malah hadir dengan 12GB RAM dan storan dalaman 256GB. Bateri peranti berkapasiti sebesar 4,500 mAh dengan pengecasan pantas yang menyokong sehingga 150W. Kamera utama terdiri dengan 50MP (Sony IMX766) + 8MP (ultra-lebar) + 2MP (makro) dan kamera hadapan pula hadir dengan 16MP.

Perlancaran di India, Realme GT Neo 3 150W Thor:Love and Thunder Limited Edition dijual dengan tanda harga rasmi ₹42,999 iaitu RM2404. Ada yang dah masuk dalam whist list? Tinggalkan komen untuk info bersama geng, Sampai bertemu lagi. Assalamualaikum. Chow !

 

 

 

 

Sumber Gambar:

https://www.gsmarena.com/realme_gt_neo_3_150w_thor_love_and_thunder_limited_edition_specs_price_sale_date-news-54962.php

https://tech.hindustantimes.com/mobile/news/realme-gt-neo-3-150w-thor-love-and-thunder-limited-edition-launched-check-price-specs-here-71657182840788.html

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.