Ultimate magazine theme for WordPress.

Gambaran Reka Bentuk Samsung Galaxy Buds2 Pro

0

Salam Sejahtera, pasti ramai yang ingin tahu bagaimana reka bentuk sebuah Galaxy Buds2 Pro. Nampaknya Samsung bakal mempersembahkan sebuah earbuds yang reka bentuknya diambil ilham daripada Galaxy Buds Pro tetapi kali ini rekaan untuk Galaxy Buds2 Pro nampaknya lebih aerodinamik geng.

Buds ini hadir dengan fungsi sentuhan dengan permukaannya yang licin. Pada bahagian luar pula, reka bentuknya hadir dengan mikrofon yang jelas kelihatan. Pada pod untuk menyimpan earbuds masih lagi berbentuk segi empat, yang jelas kelihatan Samsung masih menggunakan reka bentuk seperti earbuds model terdahulu.

Beralih kepada reka bentuk pod simpadan earbuds tersebut, di bahagian depan terdapatnya lampu LED yang akan memberitahu tahap bateri pada pod tersebut. Pada bahagian belakang dilengkapi dengan pot pengecasan Type-C. Untuk bahagian atasnya, terdapat tulisan SAMSUNG yang pasti bertujuan untuk memberitahu ini adalah barangan Samsung. Jadi apa pendapat korang dengan gambaran 3D untuk reka bentuk Galaxy Buds2 Pro ni? tinggalkan komen untuk info bersama. Sampai bertemu lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

 

Sumber Info Dan Gambar:https:

//www.91mobiles.com/hub/exclusive-samsung-galaxy-buds2-pro-first-images/

Galaxy Buds 2 Review: Best of the Pro for less

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.