Ultimate magazine theme for WordPress.

Realme 9i 5G – Perlancaran Rasmi Pada 18 Ogos 2022

0

Seperti yang sedia maklum, sebelum ini pada perlancaran peranti Realme i9 4G. Peranti tersebut dijual dengan tanda harga RM799 dengan janaan cip pemprosesan SnapDragon 680. Selain itu, peranti tersebut turut hadir dengan kadar segar semula yang mencapai sehingga 90Hz dan bateri yang berkapasiti sehingga 5,000Mah.

Kini, selepas model tersebut dikemaskini dengan nama baru Realme 9i 5G, kena dengan nama model, yang mana menunjukkan peranti ini boleh menyokong pada rangkaian 5G. Malah, turut disertakan pada peranti dengan janaan cip pemprosesan MediaTek Dimensity 810.

 

Daripada info yang diterima, reka bentuk selepas dikemaskini hadir dengan sedikit kelainan yang mana reka bentuknya hadir dengan tubuh berkotak bersama jenis skrin rata. Jika dilihat pada bahagian belakang peranti, nampaknya ia hadir dengan tri-kamera bersama pengimbas cas jari yang terletak di sebelah sisi.


Buat masa sekarang, ini sahaja maklumat yang boleh disahkan. Untuk info lebih lanjut, sama-sama kita nanti kan perlancaran peranti secara rasmi pada 18 Ogos 2022 ini.

 

Sumber : Event.Realme

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.