Ultimate magazine theme for WordPress.

Raikan Hari Ibu Bapa Dengan Vivo: Dapatkan Pengering Rambut Khind Dan Blender Joyoung Percuma Dengan Setiap Pembelian!

0

Kuala Lumpur, 27 April 2023 – Vivo Malaysia, jenama telefon pintar global terkemuka bersedia untuk meraikan Hari Ibu Bapa dengan menawarkan tawaran dan promosi hebat untuk rakyat Malaysia!

 

 

Bermula pada 1 Mei sehingga 14 Mei, pengguna yang membeli mana-mana telefon pintar v27e atau v27 layak menerima pengering rambut Khind 1000w, manakala mereka yang membeli mana-mana model siri X90 layak mendapat Joyoung X Line Power Blender.

Dengan paparan yang sangat baik dan fungsi kamera yang hebat, siri X90 dan siri V27 dibuat untuk menawarkan pengalaman yang lancar kepada pelanggan. Apabila terdedah kepada cahaya matahari, teknologi perubahan warna proprietari V27 menyebabkan hijau yang lebih terang berubah secara halus menjadi warna hijau yang lebih gelap yang awesome gais!

Potret malam yang hebat tidak akan menjadi masalah dengan ciri cahaya aura V27e! Siri X90, yang termasuk kamera utama ZEISS 1-inci, memberikan pengguna pengalaman fotografi yang berkualiti.

Hari Ibu Bapa tahun ini akan menjadi lebih memori dengan tawaran hebat ini. Oleh itu, jangan teragak-agak dan moh le kita ke kedai konsep vivo terdekat anda untuk membeli telefon yang sesuai untuk ibu bapa kita!

Untuk maklumat lanjut, nantikan Halaman Facebook rasmi vivo Malaysia.

Yang masih ragu sama ada Vivo 27 & 27e ni power ke tak power, meh tengok abam review dekat sini!

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.