Ultimate magazine theme for WordPress.

Thor: Love and Thunder – Ditunda Disebabkan Punggung Pelakon Utama

0

Salam Cinta Pertama, Min faham ketika cerita Mat Kilau sedang hangat dipertontonkan di panggung wayang Malaysia. Ada lagi 1 cerita yang rakyat Malaysia nantikan iaitu cerita Thor: Love and Thunder yang pada mulanya ia dikatakan rasmi di panggung wayang Malaysia pada 7 Julai 2022, tetapi atas beberapa sebab, filem ini ditunda pada 21 Julai 2022.

Apa sebab yang sampai kena tunda filem ini, ada beberapa faktor yang menyebabkan ia ditundakan, antaranya adalah pelakon utama cerita Thor tersebut iaitu chris hemsworth terdapat babak beliau yang terlanjang. Malah, GSC Malaysia turut mengeluarkan kenyataan rasmi di media sosial twitter mereka yang memaklumkan bahawa filem  Thor ini akan ditangguhkan kepada 21 Julai 2022. GSC juga keliru mengapa filem yang dinanti-nanti ini ditangguhkan, GSC juga mengatakan bahawa filem ini ditangguh bukan disebabkan daripada pihak lembaga kerajaan, tapi daripada pihak Disney itu sendiri.

 

Atau mungkin ia ditangguhkan disebabkan pelakon Chris Hemsworth telah berkongsi beberapa adegan daripada filem tersebut yang dikategorikan sebagai Spoiler, tapi min tak rasa begitu kerana adegan yang dikongsikan daripada filem tidak lah terlalu banyak. Jadi mengapa ia ditangguhkan masih belum pasti sebabnya.

Kepada yang sudah membeli tiket untuk menjadi antara orang terawal yang tonton cerita ini, boleh dapatkan refund sepenuhnya daripada pihak GSC dan TGV, pengembalian duit akan mengambil masa selewatkan 14 hari bekerja. Untuk info tambahan dan lebih tepat, korang boleh terus pergi ke laman web rasmi GSC dan TGV. Sampai bertemu lagi geng, tinggalkan komen untuk info bersama. Assalamualaikum. Chow !

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.