Ultimate magazine theme for WordPress.

Vivo Y16 Sudah Rasmi Di Malaysia Dengan Harga Bermula RM599

0

Vivo menambahkan lagi koleksi perantinya dengan perkenalkan sebuah peranti kelas permulaan dengan harga mampu milik. Peranti ini ialah Vivo Y16 yang dilancarkan dengan cip pemprosesan MediaTek Helio P35.

Vivo Y16 hadir dengan skrin bersaiz 6.51 inci jenis IPS dan resolusinya menyokong sehingga HD+. Baterinya hadir dengan kapasiti sebesar 5,000Mah dengan memori 4GB RAM beserta 128GB memori dalaman. Kamera utama hadir dengan dual kamera yang mana kamera utama hadir dengan 13MP dan 2MP untuk kamera makro. Untuk kamera swafoto pula hadir dengan 5MP.

Selain daripada itu, peranti ini masih mengekalkan 3.5mm jack, menggunakan kabel pengecasan type-C, pengimbasan cap jari yang hadir pada butang kuasa dan terletak pada bahagian sisi peranti akan tetapi peranti ini tidak menyokong NFC. Peranti ini boleh didapati dengan tanda harga RM599 untuk 4GB RAM / 64GB memori dalaman dan RM699 4GB RAM 128 GB memori dalaman. Vivo Y16 ini boleh didapati di kedai rasmi atas talian Vivo atau pengedar sah Ladaza dan Shopee.

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.