Ultimate magazine theme for WordPress.

HONOR EarBuds 3 Pro – Merasai Musik Dengan Pengalaman Yang Berbeza

0

Salam Cinta Kerna Cinta, HONOR Earbuds 3 Pro menampilkan rekaan ergonomik yang sangat ringan dan selesa untuk diletakkan di telinga. Dilengkapi dengan Coaxial Dual-Driver Design Super-Amplitude Driver & Piezoelectric Ceramic Tweeter pertama dunia yang menghasilkan bunyi bass yang sedap didengari. Teknologi Adaptive Active Noise Cancelling (Adaptive ANC) dan Connection yang dinaik taraf dapat memberi kenikmatan yang gempak dan pengalaman mendengar muzik yang sangat mengasyikkan, kelebihan ini turut dirasai ketika sedang bermain game atau membuat panggilan telefon.

Malaysia kini berada dalam fasa peralihan endemik, maka disiplin kendiri dan pemantauan suhu sangat penting untuk mengekalkan keselamatan komuniti. HONOR Earbuds 3 Pro adalah yang pertama dalam industri hadir dengan teknologi pemantauan suhu AI. Hanya tiga kali sentuhan dan anda akan mendapat data bacaan suhu dengan mudah, semudah itu sahaja.

Hadir pula dengan case pengecas laju, Honor EarBuds 3 Pro ini hanya memerlukan 5 minit pengecasan untuk menikmati muzik selama 2 jam. Fungsi pengecasan tanpa wayar juga turut hadir pada earbuds ini.

Kepada yang ingin memiliki EarBuds yang hadir dengan ciri berbeza daripada earbuds yang lain, korang boleh Check It Out dekat HONOR MALAYSIA. Sampai bertemu lagi geng, Assalamualaikum. Chow !

- Advertisement -

Leave A Reply

Your email address will not be published.